Povežite se s nama

Mozaik

Dino Merlin prepunu Dvoranu mladosti oduševio sjajnim dvosatnim spektaklom

Objavljeno

na


Dvorana mladosti na Trsatu u petak navečer bila je premala kako bi primila sve one koji su htjeli posjetiti koncert Dine Merlina u sklopu završnice njegove svjetske turneje “Hotel Nacional”. Nešto malo više od pet tisuća ljudi natiskalo se u dvoranu, stajalo se po stepenicama i zaista je lijepo bilo vidjeti nakon dugog niza godina ponovno potpuno rasprodanu trsatsku dvoranu.

Dino Merlin, kao što se to od njega i očekivalo, ponudio je svojim dobro raspoloženim fanovima, unatoč tome što je početak koncerta kasnio gotovo sat vremena od predviđenog, presjek svoje izuzetno bogate glazbene karijere. Započeo je upravo s pjesmom po kojoj je i nazvana ova turneja i posljednji album, a publika je odmah u isti glas s njim zapjevala Hotel Nacional.

Uz atraktivni svjetlosni show Merlin je nastavio s kombinacijom pjesama sa svog najnovijeg albuma i onih starih bezvremenskih hitova kojima su se posjetitelji očekivano ipak najviše radovali.

Nema sumnje kako svi prisutni uživali u tom dvosatnom spektaklu, a Merlin je i u Rijeci potvrdio status jedne od najvećih glazbenih zvijezda u cijeloj regiji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram