Povežite se s nama

Mozaik

DJ i rezident s Ibize ove subote u Pogonu Kulture

Objavljeno

na

Jesenska clubbing sezona u režiji Press Play-a nastavlja se u Pogonu Kulture. U subotu, 3.12 nastupit će perspektivno ime na sceni – MENE. Mene je producent i DJ iz Beograda. Njegova je glazba odraz beogradskog kozmopolitskog osjećaja kojom brzo stječe reputaciju, a ispunjena je mračnim i sirovim gruvovima prepunim vlastite fuzije hip hopa i house-a.

Zadnja godina bila mu je vrlo uspješna što potvrđuje i stalna podrška od najvećih imena sa scene. Jamie Jones, Marco Carola, Loco Dice, The Martinez Brothers, Michael Bibi, Joseph Capriati samo su neka od imena koja već vrte njegove produkcije, a njegova izdanja već su izašla velikim glazbenim etiketama poput: Elrow Music, Moan, Deeperfect, CUFF, Material, Roush, Toolroom. Ovo ljeto održao je rezidencije u čak tri kluba na Ibizi (Pacha Destino, Eden i Tantra)

Uz Mene-a nastupiti će još trojica DJ-a sa riječkog područja; Dion’s House Kitchen, Bruns Lay i Recep, a za dizajn pozornice i dekor prostora zadužena je riječka freelance umjetnica Tanja Blašković. 

Ulaznice su dostupne putem sustava entrio.hr, a trenutna cijena limitiranih early bird karata je 50kn.

Press Play je hrvatski brend kojemu je fokus organizacija događaja na netipičnim lokacijama s jedinstvenim načinima zabave koji odstupaju od uobičajenih i već viđenih metoda. Glavni cilj Press Play-a je osigurati vrhunsku glazbu s najboljim underground umjetnicima na posebnim lokacijama i pružiti jedno svojevrsno iskustvo svakom posjetitelju, navodi se u priopćenju.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram