Povežite se s nama

Vijesti

Djeca iz vrtića Belveder sudjelovala u programu “Policajac – moj prijatelj”

Objavljeno

na
U informativnom centru za prevenciju kriminaliteta na području grada Rijeke koncem ovog tjedna je održano predavanje za djecu Dječjeg vrtića „Belveder“.

Predavanje na temu „Policajac –  moj prijatelj“ održala je policijska službenica Antonija Ferenčak iz Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske, koja je tom prilikom djecu  upoznala s policijskom opremom (službena kapa, palica, lisice) i s poslovima policije te im približila važnost policijskog djelovanja za sigurnost cjelokupne zajednice.

Kroz priču i igru upoznala je djecu s informacijama koje su važne za sigurno kretanje djece u prometu. Prilikom prezentacije reflektirajućeg  policijskog prsluka i stop palice  djeca su imala priliku i isprobati ih, a tijekom predavanja  upoznala su se i  s nekim od postupaka koji se koriste u kriminalističkoj tehnici, kao što je uzimanje otiska  prsta.

Preventivne aktivnosti ove vrste nastavit će se i u sljedećim mjesecima kako bi se kroz program „Policajac –  moj prijatelj“  i najmlađi članovi naše zajednice upoznali se radom policije, ali i usvojili  znanja o pravilnom ponašanju u prometu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram