Povežite se s nama

Vijesti

Dječja bolnica na Kantridi primila donaciju Lions kluba Opatija

Objavljeno

na
Zavod za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju na Kantridi od 15. veljače je bogatiji za dva vrijedna uređaja, infuzomata, ukupne vrijednosti 15.750 kuna.

Prilikom primopredaje uređaja, na donaciji su se Ivani Jakovac, predsjednici Lions Kluba Opatija zahvalili zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka dr. sc. Diana Maržić i predstojnica Klinike za pedijatriju doc. dr. sc. Iva Bilić Čače.

Zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka dr. sc. Diana Maržić naglasila je da ova donacija, prigodno organizirana na Međunarodni dan djece oboljele od malignih bolesti, podiže svijest zajednice o poteškoćama djece i njihovih obitelji te povezuje zajednicu i zdravstvene djelatnike. Pored zahvale donatorima na pomoći, dr. Maržić se zahvalila i svim djelatnicima Klinike za pedijatriju na kontinuiranom predanom radu.

Ivana Jakovac, predsjednica opatijskog Lions Kluba koji već 24 godine kontinuirano humanitarno djeluje, pojasnila je kako je cilj njihove ovogodišnje akcije bio pomoći institucijama koje brinu o djeci oboljeloj od malignih bolesti. Njihova donatorska akcija pod geslom “Zajedno je lakše – doniraj i čitaj” odvijala se u šatoru na Korzu od 8. do 18. studenoga 2021. U sklopu akcije nekoliko tisuća građana doniralo je 6000 knjiga koje su potom prodavane, a prikupljenim sredstvima od prodaje knjiga kupljeni su uređaji za Dječju bolnicu na Kantridi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram