Povežite se s nama

Mozaik

Dječji mjuzikl “Škola snova” ispričat će priču o ostvarenju snova protkanih glazbom, glumom i plesom

Objavljeno

naMjuzikl koji će se u utorak, 30. srpnja održati u sklopu Ljeta na Gradini predstavlja sinergiju glazbe, plesa i scenografije uz izražavanje glumačkog talenta, akrobacija i kreativnosti. Ideja o nastanku projekta inspirirana je postojećim filmom/mjuziklom iz 2017. godine „The Greatest Showman“ koji je za ovu prigodu prilagođen dječjem uzrastu i izvođenju, a projekt je zajednička ideja dviju udruga: glazbeno – kreativnog centra „Glazbeni vrtuljak“ i društva sportske rekreacije „Zumba Rijeka“, ChikaZ. Glavna misao vodilja je omogućiti djeci iskustvo i pružiti priliku za kreativno izražavanje u različitim domenama umjetnosti kao što su ples, pjevanje i kreiranje scenografije. U suradnji sa Školom primijenjenih umjetnosti Rijeka realizirana je izrada potrebnih predmeta za scenografiju uključujući i kreativno likovno izražavanje pri izradi svih potrebnih materijala. 

Čak 37 mladih talentiranih pjevača i plesača osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta ispričat će priču o hrabroj i odlučnoj spremačici Žani koja uspijeva motivirati učenike na pozitivne promjene i dati im poticaj za ostvarenje svojih snova. Gošća mjuzikla je svestrana pjevačica Medea Market Sindik, a mladi talenti na Trsatskoj će gradini posjetiteljima kroz izvedbu prenijeti snažnu poruku i moto ovog mjuzikla – kada vjeruješ u sebe, sve je moguće! 

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com po cijeni od 50 kn, dok će na dan predstave cijena ulaznica biti 60 kn. Početak je zakazan za 21.00 sat, a ulaz se za posjetitelje otvara u 20.00 sati. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram