Povežite se s nama

Vijesti

Djelatnici onkologije u radnom posjetu riječkom Hospiciju

Objavljeno

naU jučerašnjem radnom posjetu riječkom Hospiciju “Marija K. Kozulić” tim djelatnika Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka je s ravnateljicom Hospicija Jelenom s. Leopoldom Ivković razmijenio iskustva i prijedloge za daljnju suradnju kroz organizaciju palijativne i cjelovite skrbi za one čija bolest više ne reagira na postupke liječenja. Riječki hospicij je ustanova koja pruža nezamjenjivu fizičku, psihološku, duhovnu i socijalnu potporu bolesnicima u terminalnoj fazi bolesti.

Na čelu sa v. d. predstojnicom Klinike za onkologiju i radioterapiju doc. dr. Ivanom Mikolašević, sa strane bolnice u operativnom dogovoru sudjelovale su dr. Jasna Marušić, specijalist onkologije i radioterapije i Nevena Polić, glavna sestra Klinike.

Doc. dr. Mikolašević zahvalila je ravnateljici Jeleni s. Leopoldi Ivković na iznimno korisnim savjetima koji se zasigurno mogu implementirati i u rad Klinike za radioterapiju i onkologiju, a u svrhu poboljšanja skrbi za onkološke bolesnike. Riječka onkologija će pružiti maksimalnu moguću stručnu podršku Hospiciju, kako tijekom radnog tjedna, tako i u dane vikenda i blagdana.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže