Povežite se s nama

Biznis

Dokazana neuništivost riječkog kišobrana na olujnoj buri (VIDEO)

Objavljeno

na


Olujna bura koja je tijekom cijelog četvrtka harala Rijekom, a na mahove su njezini udari bili i orkanski, donijela je mnogima probleme i stvorila veliku ukupnu materijalnu štetu, ali našlo se i onih koje je ona razveselila.

Brojni hrvatski mediji proteklih su se dana raspisali o izradi riječkog pametnog kišobrana pod nazivom Kisha koji koristi modernu tehnologiju kako bi bio povezan s vlasnikovim smartfonom te usput prati i vremensku prognozu, ali ono po čemu je poseban – praktički je neuništiv.

Izuzetna kvaliteta izrade dokazana je u četvrtak tijekom snažne bure, a da mu ona zaista ništa ne može, uvjerite se i sami u kratkoj video snimci koja je napravljena na riječkoj Rivi i Terminalu. Iako ga bura “izokrene”, on se bez problema može i nakon toga koristiti.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže