Povežite se s nama

Mozaik

Doru ove subote otvara Franka, a zvijezda show programa je Vanna

Objavljeno

na

Vanna (Photo: Damir Spehar/PIXSELL)


Dora se na radost mnogih fanova hrvatske glazbene scene napokon vraća i to velikim showom u Opatiji ove subote, 16. veljače.

Još je ranije otkriveno kako će se za titulu pobjednika Dore natjecati 16 izvođača, a sad je otkriven i vrlo zanimljiv popratni zabavni show program.

Doru će otvoriti Franka svojim atraktivnim nastupom uz pratnju plesača te zanimljivom kombinacijom pjesme Crazy, s kojom nas je lani predstavljala na Euroviziji, i dviju drugih svojih uspješnica. Zvijezda show programa bit će Vanna, koja nas je 2001. i sama uspješno predstavljala na Pjesmi Eurovizije sa skladbom “Strings of My Heart”.

Osim Vanne, u show programu, nakon što čujemo svih 16 natjecatelja, pred publiku će izaći i  mlada i već vrlo uspješna pjevačica iza koje su zapažena gostovanja u Americi, Mia Negovetić te uzdanik A strane i dečko koji je do sada jedini naš pobjednik Dječjeg Eurosonga, Dino Jelusić, koji će zajedno izvesti medley Dorinih uspješnica u aranžmanu Olje Dešića.

Nastupit će i izuzetno zanimljiv udaraljkaški sastav Sudar Percussion sa skladbom Stardust Jean-Michela Jarrea i Armina van Buurena.

Podsjetimo kako su se ulaznice za Doru odavno rasprodane.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram