Povežite se s nama

Crna kronika

Dostavljač Wolta se nakon isporuke na Pećinama vratio radi krađe

Objavljeno

na


Fiumanu se obratila Riječanka koja je u četvrtak imala iznimno neugodno iskustvo s dostavljačem Wolta. U svojoj zgradi na području Pećina preuzela je svoju narudžbu, nakon toga putem aplikacije čak dostavljaču dala i napojnicu, a onda je jutros saznala što se zapravo dogodilo odmah minutu kasnije.

Dostavljač se nakon svega jedne minute vratio zbog krađe stvari koje su se nalazile u stubištu. Nije znao da ga snima kamera cijelo vrijeme, pa se vidi kako neke od stvari zaista krade, odnosno odnosi.

“Naručila sam hranu preko Wolta i pustila dostavljača u stubište kako bi došao do mojih ulaznih vrata, gdje sam preuzela narudžbu, a onda sam se uputila u stan, dok je dostavljač krenuo prema izlazu. Međutim, nije napustio zgradu jer se ne bi mogao vratiti unutra bez pomoći stanara, pa je malo pričekao ispred ulaza i potom se došuljao nazad te počeo pretraživati moje stvari koje su bile pohranjene ispod stubišta zbog renovacije. Na snimci se vidi kako pretražuje kutiju, više puta pali svjetlo i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari koje je “pripremio”. Dan prije sam mu dala 50 centi napojnice preko aplikacije i ocijenila ga najvišom ocjenom. Tek sam sljedeće jutro (danas) vidjela na kamerama da je otuđio nešto iz stubišta”, otkrila je Riječanka koja je dostavila i snimku cijelog događaja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže