Povežite se s nama

Mozaik

Drago Night Club poziva na retro party uz DJ Šajetu i DJ Lucu Montecchija

Objavljeno

na
Noćni život vratio se u Opatiju! Nakon nekoliko odličnih zabava koje su rasplesale mnoge goste u Drago clubu u centru Opatije, na red je došla malo starija publika!

Ako ste ljubitelj glazbe 80-ih i 90-ih i želite uživati u prošlosti i plesati uz glazbu tih desetljeća, obavezno posjetite Drago 25-tog studenog. Novi noćni klub u Opatiji, organizira tematski party uz koji ćete se ponovno osjećati mladima!

Drago je moderan klub koji prati trendove u glazbi za mlade ali ovaj put na redu su starije generacije, dobrodošli su svi od 30 do 80 godina.

Zvijezde zabave bit će nastup DJ Šajete i DJ Luce Montecchija, poznatog dvojca koji je tresao podije diskoteka kao i pozornicu RetrOpatije. Šajo i Luka puštat će najbolje hitove iz tih razdoblja, od popa do rocka, od disca do techna.

Ako ste propustili vrlo uspješni Milde Sorte club party, nemojte propustiti ovaj koji će biti još bolji! Ulaz u klub je moguć već u 22 sata.

Ulaznice su samo 8 eura i nije ih potrebno prethodno nabaviti već ih možete kupiti na ulazu. Ako se dotjerate u stilu 80-ih i 90-ih, dobit ćete besplatno piće na račun kuće!

Stoga ne propustite ovu priliku da se zabavite i oživite uspomene na 80-e i 90-e. Zgrabite prijatelje, obucite svoje retro kombinacije i dođite u Drago na noć punu nostalgije, zabave i uzbuđenja!

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže