Povežite se s nama

Izbori

Dujmić: Ove nedjelje biramo za sebe, budućnost obitelji i svih ljudi

Objavljeno

na
Nezavisni kandidat za opatijskog gradonačelnika, Ivo Dujmić, uoči vikenda i prvog kruga izbora obratio se svojim sugrađanima:

Dujmić: Ostvarili smo obećano, imamo dokazano vodstvo i uhodan tim. Naša obećanja ostvarujemo!

Prije četiri godine obećali smo bolji i kvalitetniji život. To smo ostvarili i napravili Opatiju boljim mjestom za život, koja je uvrštena u “Top 10” gradova po mjerama za kvalitetan život i standard građana. Od ove nedjelje dižemo ljestvicu jer obveza nam je biti još bolji. Želimo da Opatija ostane lider i “Top 1” grad u Hrvatskoj po kvaliteti života i standardu građana! Za to smo pripremili niz mjera za sve ljude, od mladih, obitelji, poduzetnika do umirovljenika.

Uz program za ljude i za svaku obitelj nudimo nastavak rada i napretka uz ravnomjeran razvoj Opatije i zaleđa. Naše je vodstvo već pokrenulo 22 projekta na širem području grada koji su u fazi pripreme ili spremni za realizaciju. U ovim nesigurnim vremenima više nego ikad potrebno je iskustvo i odlučnost, te dokazano vodstvo koje nudi rezultate i stabilnost. Najmanje što Opatiji treba je politička nesigurnost i nestabilna većina u Gradskom Vijeću!

Upravo zato je potrebno razmisliti želi li se osigurati stabilnost uz realizaciju obećanog programa koji je okrenut prema svim ljudima i razvoju. Podrškom gradonačelniku Ivi Dujmiću i njegovoj listi za Gradsko Vijeće osigurava se stabilno Gradsko Vijeće koje će realizirati obećano. Vodstvo, stabilnost, rezultati i odlučnost je upravo ono što razlikuje Ivu Dujmića i njegovu Listu od svih ostalih kanidata. Stoga pozivamo sve građane da biraju sigurnost, stabilnost i rezultate.

Zaokruživanjem broja 2 osigurat će se stabilnost u Gradskom Vijeću kojoj će jedini cilj biti brza realizacija izbornog programa – uz nastavak razvoja i novih mjera koje svima jamče još bolji i kvalitetniji život sa najbolim socijalnim mjerama u Hrvatskoj!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram