Povežite se s nama

Policijski službenici l. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvjema hrvatskim državljankama, starosti  19 i 21  godine, zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiče se da su prošle godine kaznenim djelima materijalno oštetile tri hrvatska državljana. Tako su 24. listopada prošle godine u ugostiteljskom objektu u Rijeci, 44-godišnjaku otuđile oko 23 tisuće kune, dok su 24. prosinca, 28-godišnjaku u Fužinama otuđile novčanik s novcima i osobnim dokumentima, te ostale predmete u vrijednosti oko pet tisuća kuna.

Također se sumnjiče da su 23. studenoga u Rijeci nedozvoljeno koristile moped u vlasništvu 48-godišnjaka pričinivši mu materijalnu šteta u iznosu od oko šest tisuća kuna.

Nakon završenog istraživanja, zbog sumnje počinjenje dva kaznena djela krađe i kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari,  osumnjičenice su kazneno prijavljene mjerodavnom državnom odvjetništvu i  predane pritvorskom nadzorniku.