Povežite se s nama

Mozaik

Ekskluzivno: Aleksandra Prijović ovog proljeća održat će dva velika koncerta u Rijeci

Objavljeno

na

Foto: OsijekExpress

Pjevačica Aleksandra Prijović pokorila je regionalnu glazbenu scenu kao malo tko u novijoj povijesti. Njezinih pet koncerata u rasprodanoj zagrebačkoj Areni vjerojatno će se pamtiti zauvijek, a sjajan odaziv ima i ovog mjeseca na koncertima u Osijeku. 13. veljače krenuo je njezin prvi koncert u tamošnjoj dvorani Gradski vrt te će ih također održati ukupno pet u Osijeku.

Fiuman je iz neslužbenih i dobro upućenih izvora saznao kako Aleksandra Prijović uskoro dolazi i u Rijeku u sklopu svoje velike turneje. U planu je održavanje dva koncerta na Kvarneru sredinom travnja.

Službena najava očekuje se u narednim danima s obzirom da je to koncerta preostalo tek približno dva mjeseca.

U ovom trenutku nisu poznate cijene ulaznica koje će biti za riječki koncert, ali očekuje se sličan raspon kao i za Osijek, a to je 25 eura za mjesto u parteru i 32 eura za mjesto na tribini, dok su VIP i Fan pit ulaznice nešto skuplje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže