Povežite se s nama

Mozaik

Ema Gračan nakon što je postala Kraljica Hrvatske: Najveći idol mi je mama Danijela

Objavljeno

na“Uvijek sam htjela biti kao mama. Kao mala hodala sam po kući s maminom lentom i u njezinim štiklama, maštala o takvim natjecanjima, a ove godine odlučila sam ostvariti taj san pa sam se prijavila na izbor za Kraljicu Hrvatske”, rekla je za Gloriju 18-godišnja Lovranka Ema Gračan, koja i pobjedila na tom izboru, prenosi dnevni list 24 sata.

Iako mlada Ema priželjkuje život kakvog joj je imala majka, koja je bila Kraljica svijeta 1990. godine, Daniela (49) je bila u dvojbi je li natjecanje dobro za njezinu kćer.

– Ovaj izbor sam podržavala isključivo zato što Emi nisam mogla ništa prigovoriti. Dok je dobra u školi, izvršava sve obveze i ide u pravom smjeru, nemam joj razloga nešto zabraniti – objasnila je Daniela.

Nova Kraljica Hrvatske visoka je 180 centimetara i nema dečka. Kada ide van, neugodno joj je, kako kaže, obuti štikle jer bude najviša u društvu i sve ih gleda odozgo. Ipak, voli ih nositi jer uz njih ljepše izgledaju i noge i modne kombinacije.

– Dečki su najčešće visoki kao ja ili niži od mene pa mi je i zbog toga jako teško naći nekoga – rekla je Ema koja je primijetila da se dečki boje lijepih cura.

– Ne znam zašto se boje, mislim da ih ne bi trebalo biti strah. Meni je bitno da je dečko vrijedan i odgovoran, mora biti dobar i poštovati me, da se osjećam voljenom da uživa u mom društvu, da vidim da je sretan u toj vezi. Takvog još nisam uspjela sresti – iskrena je Ema.

Zbog mature koja slijedi te priprema za izbor Kraljice Hrvatske, Ema je malo zanemarila dečke i privatni život.Ne izlazi često i nije partijanerica, ali se voli družiti s prijateljima. U modnom svijetu uzori su joj Gigi Hadid (23) i Kendall Jenner (23), ali ipak najveći joj je majka.

– Najveći idol mi je mama, zato što je puno toga postigla u životu, radi ono što voli i ima veliku obitelj – zaključila je Ema.

Kraljica Hrvatske trenutačno je maturantica Opće talijanske gimnazije u Rijeci, završila je osnovnu glazbenu školu, smjer klavir, govori engleski, francuski, talijanski i španjolski, trenira odbojku, a već tri godine bavi se manekenstvom i članica je pulske modne agencije Tijara. Jednog dana željela bi postati anđelica Victoria’s Secreta, a nakon mature želi studirati stomatologiju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram