Povežite se s nama

Mozaik

Emo – macho pop melodije ovaj petak osvajaju Palach

Objavljeno

na
 Sve je spremno za najveći riječki koncert jedne od najinteresantnijih pojava suvremene pop glazbe Balkana ili jednostavno Svemirka. Kako i sami vole reći dobitna su kombinacija pop zvukova i savršeno uravnotežen spoj osjećaja, vještine i kvalitete. U jednom trenutku emo-macho, u drugom avangardan, a u trećem sasvim normalan, recept je čije nastupe uživo čini nezaboravnima. Ovu eklektičnu skupinu predvodi Marko Vuković uz pomoć pratećeg sastava kojeg čine Antonio Bošnjak, Marin Tandara, Branimir Blažević i Bojan Bojko.

Publiku očukuje posebna set lista isprepletena hitovima s oba albuma, ali i poneka nova stvar koja se još pegla prije ulaska u studio. Ostvarenje niskotalasnih i sintetizatorskih snova zakazano je za ovaj petak, 11. listopada, od 23h u OKC Palach. 

Zadnjih 90 ulaznica dostupno je u Dallas music shop Rijeka i putem sustavu Entrio, ukoliko ih ostane, cijena na dan koncerta iznosi 75,00kn.

No, to nije sve, nakon koncerta slijedi after party i to u kubu Život gdje glazbu biraju Bojan Bojkov (više manje zauvijek) i Marin Barić, gdje ulaznica za koncert vrijedi i  kao ulaznica za after party.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram