Povežite se s nama

Vijesti

Energo ovog tjedna završava sezonu grijanja

Objavljeno

na


TD Energo obavještava korisnike toplinske energije da će od danas, 27. travnja 2022. godine, započeti s postepenim prelaskom na ljetni režim rada na toplinskom sustavu grada Rijeke.

Radi promjenjivog vremena, a do najave stabilnije prognoze, zadržat će se mogućnost zagrijavanja prostora u jutarnjim i popodnevnim satima na svim toplinskim sustavima.

Podsjećamo, nau ljetnom režimu rada toplinski sustavi koji su u automatskom režimu rada (Gornja Vežica, Škurinje, Kozala, Malonji, Srdoči i Podmurvice), započinju sa zagrijavanjem prostora i tople vode u 5:00 sati, a završavaju u 23:00 sata, dok ostali sustavi rade od 6:00 do 22:00 sata.

Neovisno o tome što sezona grijanja nije formalno završila, suvlasnici svake zgrade mogu potpuno samostalno odlučiti o ranijem završetku sezone grijanja, odnosno u potpunosti isključiti podstanicu, putem svojih ovlaštenih predstavnika stanara.
Za dodatne informacije građani se mogu obratiti putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže