Povežite se s nama

Vijesti

Energo ovog tjedna završava sezonu grijanja

Objavljeno

na
TD Energo obavještava korisnike toplinske energije da će od danas, 27. travnja 2022. godine, započeti s postepenim prelaskom na ljetni režim rada na toplinskom sustavu grada Rijeke.

Radi promjenjivog vremena, a do najave stabilnije prognoze, zadržat će se mogućnost zagrijavanja prostora u jutarnjim i popodnevnim satima na svim toplinskim sustavima.

Podsjećamo, nau ljetnom režimu rada toplinski sustavi koji su u automatskom režimu rada (Gornja Vežica, Škurinje, Kozala, Malonji, Srdoči i Podmurvice), započinju sa zagrijavanjem prostora i tople vode u 5:00 sati, a završavaju u 23:00 sata, dok ostali sustavi rade od 6:00 do 22:00 sata.

Neovisno o tome što sezona grijanja nije formalno završila, suvlasnici svake zgrade mogu potpuno samostalno odlučiti o ranijem završetku sezone grijanja, odnosno u potpunosti isključiti podstanicu, putem svojih ovlaštenih predstavnika stanara.
Za dodatne informacije građani se mogu obratiti putem elektroničke pošte na podrska@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 353 040.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram