Povežite se s nama

Vijesti

ERP VIRGA + MISH GAS uvršten u projekt “Virtualni hotel” Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Objavljeno

na
U srijedu 08. rujna na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu potpisivanjem ugovora obilježen je početak poslovne suradnje Fakulteta, tvrtki Istra Tech d.o.o. i Login d.o.o. koje su preko 25 godina sa svojim poslovnim aplikacijama prisutne u brojnim renomiranim hotelskim i turističkim kompanijama. Potpisivanju sporazuma o suradnji nazočili su u ime Istra Techa d.o.o. direktor Davor Brenko, u ime Logina d.o.o. direktor Davor Slavić, članica Uprave Dunja Vladislović te Gorana Bardak voditeljica poslovnog razvoja, a ispred Fakulteta dekanica prof. dr.sc. Sandra Janković, prodekanica za razvoj izv. prof. Marinela Krstinić Nižić i izv. prof. Dubravka Vlašić.

Cloud ERP VIRGA + MISH GAS aplikacija uvrštena je u obrazovni program Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te kao takva u integraciji sa svjetski priznatim rješenjem Opera PMS predstavlja tehnološku i aplikativnu osnovu za provedbu projekta „Virtualni hotel“ u organizaciji Fakulteta. 

Cilj projekta „Virtualni hotel“, čija realizacija  započinje u novoj akademskoj godini  2021/2022,  je studentima kroz teoriju najboljih poslovnih praksi, prije ulaska na tržište rada, omogućiti rad i iskustvo na naprednim aplikacijama, te stjecanje digitalnih vještina u hotelijerstvu. 

Dok Opera PMS u ovom projektu pokriva procese prodajnog i recepcijskog poslovanja te domaćinstva, ERP VIRGA + MISH GAS obuhvaća hotelijerstvu prilagođene back-office procese kao što su materijalno i ugostiteljsko poslovanje, računovodstvo, financije i kontroling. Od operacija studenti će savladati: knjiženje ulaznih faktura i povezivanje s materijalnim primkama, prihvati realizacije (smještaj, hrana i piće), prihvat utroška materijala, platni promet (priprema digitalnih naloga za plaćanja, knjiženje izvoda, obračun PDV-a, kontiranje, USALI izvješćivanje te financijske i računovodstvene izvještaje.

Troškovi projektom obuhvaćene implementacije, edukacije i prava korištenja Cloud licenci ERP VIRGA + MISH GAS aplikacije za prvu godinu bit će u cijelosti financirana iz sredstava tvrtke Istra Tech d.o.o. i  Login d.o.o.

Ovaj projekt dokaz je uspješne regionalne partnerske suradnje, a studentima se pruža veća konkurentnost i brža prilagodba na tržište rada.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram