Povežite se s nama

Vijesti

Evo kako su Kirigin, Mostarac, Komadina, Udović i ostali (grado)načelnici čestitali ulazak u 2023.

Objavljeno

na
Prvi dan 2023. godine donio nam je neke velike promjene, od kojih su daleko najznačajnije ulazak u Schengen prostor i uvođenje eura kao nove valute. Građani od ove godine imaju tako velika očekivanja, a evo što o tome misle neki od gradonačelnika i načelnika gradova i općina koji se nalazi u široj riječkoj okolici.

Fernando Kirigin

“Današnji dan, osim dobrih želja i nade u bolju budućnost, donosi i ulazak Republike Hrvatske u eurozonu te Schengenski prostor. Ovo je novi status naše zemlje koji će nam donijeti mnoge administrativne promjene s kojima ćemo biti još dostupniji gostima iz inozemstva, a što je značajno za Opatiju kao turističku destinaciju. U svakom slučaju spremni dočekujemo nove izazove. Još jednom svima želim dobar start u Novu 2023. godinu. Svako dobro!”

Matej Mostarac

“Sve ono loše iza nas brzo zaboravimo, sve dobro nek vam se ponovi. Odluke, želje, ciljeve koje ste stavili pred sebe nepokolebljivo gurajte. Neka vam 2023. bude puna zdravlja. Nek bude za pamćenje!”

Zlatko Komadina

“Sretno u svakom pogledu svima!
Neka 2023. godina bude svima bolja i sretnija, jasna i pravedna, bez čitanja između redaka. Neka vam 2023. bude godina pravih prijatelja i godina lijepih trenutaka.
Sretno svima!”

Bojan Simonič

“Još jedna godina je iza nas. Zaista je ova brzo prošla – ipak, siguran da ćemo je imati po čemu pamtiti. Počeli smo ju malo sramežljivo – još u strahu od korone, po ljeti smo stali na noge – vratili su se gosti i gužve, imali jesen i Marunadu za pamćenje, skupa smo se nadali i veselili s našim nogometašima i već joj je došao kraj i vrijeme da se oprostimo od kune i graničnih prijelaza.

Nova Godina je uvijek vrijeme za nove prilike i nove početke i sada leži pred nama poput praznih 365 listova knjige koju tek trebamo ispisati. Sa svojom pričom, naravno.

Želim Vam svima puno ljubavi, zdravlja, sreće, blagostanja i svega dobrog u novoj 2023. godini.”

Sanja Udović

“Dragi svi. Želim vam puno zdravlja, sreće, unutarnjeg i vanjskog mira, ostvarenje svih osobnih ciljeva i poslovnih uspjeha. Neka vam svi dani 2023. godine budu ispunjeni pozitivnim mislima i događajima, uživajte u svakom danu i uzmite najbolje od svih 365 dana 2023. godine.”

Dražen Vranić

“Drage Kostrenke i Kostrenjani, dragi prijatelji, želim Vam Sretnu, radosnu i uspješnu Novu 2023. godinu!”

Dalibor Čandrlić

“Drage Kraljevičanke i Kraljevičani, dragi prijatelji Vama i Vašim obiteljima želim iz dubine srca sretnu i uspješnu 2023. godinu, puno zdravlja, zadovoljstva, poslovnih uspjeha i mira.

U protekloj godini ostvarili smo čitav niz važnih ciljeva, potpisali smo nove ugovore i osigurali sredstava kako bi već u 2023. godini realizirali nove važne projekte za naš Grad. I dalje ćemo nastaviti voditi brigu o djeci, o našim mladima, o vrtiću, školstvu, o svim našim građanima ulažeći dodatno i više iz godine u godinu u čitav niz standarda…

Znamo i imamo točno određene ciljeve kroz koje ćemo novim projektima nastaviti zdušno i neumorno raditi na razvitku i boljitku naše Kraljevice.”

Tomislav Klarić

“Zadnji je radni dan 2022., u njoj pokrenuli smo ogroman zamašnjak razvoja. Tek smo na početku, u Novoj čeka nas nastavak radova i borbe za svjetlu budućnost našeg rodnog kraja. Na tom putu sve vas i vaše dragi prijatelji neka u zdravlju, sreći i ljubavi prati dobri Bog. Sretno!!!”

Ivana Cvitan Polić

“Neka nam svaki dan u novoj bude divan kao ovaj prvi i nećemo se žalit. Sretna nova dragi prijatelji, neka vas prati sreća, služi zdravlje i neka vam ljubav uvijek bude na prvom mjestu.”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže