Povežite se s nama

U društvu zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea novi trogodišnji ugovor s HNK Rijekom potpisao je napadač Rijeke Filip Dangubić.

Tekuća sezona bila je izrazito sadržajna za mladog riječkog igrača koji je nedavno zabilježio i debi za prvu momčad na utakmici protiv Lokomotive na Kantridi.

– Svakako jedna zanimljiva sezona. Bilo je puno uspona i padova. Počinje i završava s trećom ligom i Rijekom 2, ali naravno da ću najviše pamtiti debi za prvu momčad. Bio je tu i nastup za U-20 reprezentaciju pa nažalost i ozljeda, ali stvarno mi je drago kako sezona završava  – kaže Dangubić koji je izrazito zadovoljan što je postigao dogovor s klubom.

– Ugovor nosi sigurnost i vjetar u leđa za daljnju karijeru. Tek sad počinje nova borba i novo dokazivanje. Dali kroz prvu momčad ili kroz neku posudbu to će se tek odlučiti. Ali gdje god da idem ja ću dati sve od sebe a onda, ako odem, nadam se skorom povratku na Kantridu. 

Pred njim je završetak sezone s Rijekom 2 koja u subotu igra protiv NK Trnje. I to na glavnom stadionu Kantrida.

– Poseban doživljaj i bit ćemo jako motivirani… Borba na drugo mjesto i stijene Kantride. Nadam se pobjedi… – zaključuje Dangubić.

Autor: HNK Rijeka