Povežite se s nama

Sport

Finale prije finala: Rijeka protiv Dinama u polufinalu Kupa

Objavljeno

na


U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu ovog je petka s početkom u podne održan ždrijeb polufinala Kupa Hrvatske.

Riječki prvoligaš u polufinalu će igrati protiv zagrebačkog Dinama, pa se može reći kako se radi o finalu prije finala, s obzirom na to da se radi o dvije prvoplasirane ekipe u Prvoj HNL.

Prva utakmica odigrat će se 08. travnja na Maksimiru, a uzvrat je na rasporedu 22. travnja na Kantridi. Finalna utakmica igra se 20. svibnja, a domaćin će tek biti određen.

U drugom polufinalnom paru Hajduk će igrati protiv pobjednika iz dvoboja Zadar – Split, jer njihova uzvratna utakmica sbog vremenskih neprilika nije odigrana ovog tjedna. Split u uzvratnu utakmicu ulazi s vodstvom od 1:0.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže