Povežite se s nama

Fiuman Plus

Fiuman u subotu kreće s izborom najboljih događaja u 2018. godini u Rijeci

Objavljeno

na

Foto: Kvajo


Rijeka kao treći po veličini hrvatski grad nudi svojim stanovnicima, ali i sve brojnijim gostima, razna zanimljiva događanja tijekom čitave godine. Nema sumnje kako će se uvijek naći prigovora da nedostaje određenih manifestacija, ali zasigurno će se mnogi ipak složiti da se tijekom godine za svakoga pronađe ponešto.

Nerijetki su razni takozvani retrovizori i rangiranje određenih događaja u godini na izmaku, ali mi na Fiumanu smo odlučili kako odluku koji su bili najbolji događaji tijekom 2018. godine treba ipak u konačnici prepustiti onima za koje su upravo ti događaji i organizirani – samim Riječanima.

Zbog toga ćemo ove subote, 15. prosinca, započeti s anketom u kojoj će moći sudjelovati svi čitatelji portala Fiuman, inače najpopularnijeg i najčitanijeg riječkog portala. Izbor smo podijelili u ukupno pet kategorija, a to su: manifestacija godine, koncert godine, gospodarski događaj godine, sportski događaj godine i kulturni događaj godine. U kategoriji manifestacija godine kandidirat ćemo ukupno deset događaja iz 2018. godine prema odabiru redakcije Fiumana, dok će u preostalim kategorijama biti nominirano po pet događaja. U konkurenciju smo uvrstili isključivo događaje koji su održali na području grada Rijeke.

Anketa će biti objavljena na portalu Fiuman 15.12.2018. godine u 12 sati i bit će otvorena točno tjedan dana, do 22.12.2018. u 12 sati. Rezultati ankete bit će objavljeni 23.12.2018. u 12 sati na portalu, a svim pobjednicima navedenih kategorija od strane Fiumana bit će uručene i posebno dizajnirane plakete.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram