Povežite se s nama

Vijesti

FMTU donirao Dječjem domu u Lovranu veliki TV i kamere za računala

Objavljeno

na
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji poznat je po svojem humanitarnom i drustveno odgovornom radu, pa su tako i ove godine djelatnici i studenti fakulteta odlucili podariti blagdanaki osmijeh sticenicima Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu.

Tom su prigodom dekanica fakulteta, prof.dr.sc. Sandera Janković i prodekanica za poslovne odnose, izv.prof.dr.sc. Romina Alkier, dana 29.12.2020. uručile donaciju u vidu nove televezije i kamera za računala kao bi djeca, uz izvršenje školskih obveza, upotpunila i svoje slobodne trenutke.

Ravnateljica Dječjeg doma je izrazila zahvalnost za donaciju i naglasila kako će donacija djeci bit izuzetno korisna prilikom provođenja redovitog programa učenja, ali slobodnih trenutaka.

Ovime humanitarna aktivnost fakulteta ne prestaje, već će se provoditi kontinuirano među djelatnicima i studentima, koji će već u siječnju, prilikom anketiranja kvalitete nastavnika i nastave, za svaku ispunjenu anketu donirati 50 lipa, a sakupljena novčana sredstva bit će usmjerena prema djeci u vidu nagrađivanja adekvatnom i potrebitom računalnom i drugom opremom, a sve s ciljem poticanja izvrsnosti.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram