Povežite se s nama

Vijesti

FMTU uručio donaciju Dječjem domu u Lovranu

Objavljeno

na
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji poznat je po svojem humanitarnom i društveno odgovornom radu, pa su tako i ove godine djelatnici i studenti fakulteta odlučili nagraditi štićenike Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu.

Tom je prigodom prodekanica za poslovne odnose izv.prof.dr.sc. Romina Alkier, dana 27.09.2021. uručila donaciju najboljim učenicima s ciljem poticanja izvrsnosti.

Ravnateljica Dječjeg doma Suzana Mravinac je izrazila zahvalnost za donaciju i naglasila kako će donacija djeci bit izuzetno korisna te veliki poticaj za daljnje učenje, trud i zalganje. 

Ovime humanitarna aktivnost fakulteta ne prestaje, već će se provoditi kontinuirano među djelatnicima i studentima, koji će već prilikom sljedećeg anketiranja kvalitete nastavnika i nastave, za svaku ispunjenu anketu donirati 50 lipa, a sakupljena novčana sredstva bit će usmjerena prema djeci u vidu nagrađivanja, a  sve s ciljem poticanja izvrsnosti.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram