Povežite se s namaPovodom obilježavanja blagdana svetog Nikole, klizalište „Morska pahuljica“, uz pomoć Grada Rijeke i brojnih donatora, već tradicionalno organizira prigodni program i podjelu poklona, što je i ove godine posebno razveselilo male Riječane, koji došli dočekati sv. Nikolu i njegovog pratioca Krampusa, lika, bez kojeg doček ipak ne bi bio potpun, kao i bez šiba, neizostavnog simbola prvih prosinačkih dana.

Program su otvorile Prve riječke mažoretkinje, ovoga puta u nešto drugačijoj ulozi! Kao prave manekenke proklizale se ledenom pistom u veselim unikatnim suknjicama riječkog brenda My Happy Skirt, čija kreacija je i suknja za žene i muškarce – Riječki brhan.

Nakon modnog izlaska, mažoretkinje su izvele svoj klasičan program i pomogle sv. Nikoli u podjeli poklona. Poklone i kolače pomogao je dijeliti i simpatični Inin Pumpić.Vreća s poklonima imala je gotovo 400 paketa u čijoj nabavci su pomogli: Ina, Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Mlinar, Croatia osiguranje, Jadrolinija, Coca-cola, Tia partner i Jamnica. Svi oni dio su riječke ledene priče koja je i ove godine zagrijala brojna dječja srca! Doček sv. Nikole jedan je od programa koji će se organizirati na klizalištu u periodu do 14. siječnja 2018.

U ponedjeljak 11. prosinca počinju upisi za 12. Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka koja će se održavati od 27. prosinca 2017. do 12. siječnja 2018. radnim danima, u terminima od 8 do 16 sati. Škola klizanja za riječke osnovnoškolce je besplatna, plaća se jedino najam klizaljki za one polaznike/ce koji nemaju svoje klizaljke u iznosu 10 kuna dnevno. Prednost pri upisu imat će djeca koja nikada nisu sudjelovala u Školi klizanja, a prošle godine su bila upisana na listu čekanja. Predbilježbe za Školu klizanja vršit će se isključivo putem on-line prijavnice koju možete preuzeti na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka.