Povežite se s namaNova plaža ispod Hotela Royal, koja se zadnjih mjeseci pored opatijske luke uređivala ispod istoimenog novog hotela u vlasništvu grupacije Milenij hoteli  otvorena je službeno jučer popodne.

Prekrasno i nenametljivo uređeno novo kupalište u Opatiji pomnim izborom prirodnih materijala koji su ugrađeni u kupalište – drvenom obloženi podovi, kameni dijelovi i mali bazen sa zelenom refleksijom boje vode – ukusno se uklopilo u vizuru toga dijela obalnog pojasa. Plaža Royal doista novi je ukras Opatije.

Na novom kupalištu ima mjesta za oko 200 luksuznih ležaljki, baldahina i suncobrana. U sklopu plaže uređen je i Royal lounge bar s vrhunskom ponudom osvježavajućih pića, napravljen je i mali bazen, jer se vodilo računa i o sigurnosti i zabavi djece te relaksiranom boravku roditelja, a plaža ima i VIP  spa zonu za masaže i spa tretmane.

Plažu su već počeli koristiti gosti hotela, a sudeći prema viđenome, vrlo su zadovoljni novim sadržajem u Opatiji. Ova je plaža otvorenoga tipa, na kojoj su uz goste hotela dobrodošli i drugi opatijski posjetitelji i građani.

Plaža se nalazi preko puta nedavno otvorenog novog gata za privez turističkih izletničkih brodova. Uz gat, te novo kupalište ispod hotela Royal, koji je i sam otvoren relativno nedavno, prije dvije godine, cijeli prostorni potez transformiran je iz godinama zapuštenog u potpuno arhitektonski i građevno novi, suvremeni i vrlo atraktivni obalni areal, koji prije svega privlači jednostavnošću i elegancijom, ostavljajući time jači dojam ekskluziviteta ukupne turističke destinacije.

Novi razlog za dolazak u Opatiju, bilo u šetnju, na kavu, ljetno kupanje, izlet turističkim brodom ili dulji boravak za godišnji odmor.

Gradonačelnik Ivo Dujmić izrazio je svoje zadovoljstvo zbog brzine i kvalitete realizacije ne samo ovog kupališta, koje je definitivno obogatilo sadržajnu ponudu grada, već i ukupnim odnosom Milenij hotela koji, uz novo realizirane investicije zadnjih godina, inače sudjeluju u životu turističke Opatije na svim razinama.

Vlasnik Milenij hotela Veljko Župan zahvalio je i Gradu Opatiji i Primorsko-goranskoj županiji na podršci i kvalitetnoj suradnji pri realizaciji projekta uređenja kupališta.

Grad Opatija