Povežite se s nama

Obnovljeno opatijsko kupalište Angiolina i službeno je otvoreno prigodnim događajem održanim sinoć. Riječ je o kultnom opatijskom kupalištu Angiolina, izgrađenom 1884. godine te nešto kasnije, 1904. godine nadograđenom, a  koje je u potpunosti izgorjelo u požaru 1989. godine.

Kupalište Angiolina u Opatiji sada je potpuno obnovljeno, a u  sklopu suvremenog kupališta nalazi se sada cafe i noćni bar Angiolina.

Njegovom izgradnjom i uređenjem realizira se koncept novog lica Opatije, komentirao je gradonačelnik Ivo Dujmić. On je ujedno zahvalio svim građanima i gospodarskim subjektima u okruženju što su imali strpljenja dok su trajali opsežni građevinski radovi da bi se opatijski banj Angiolina izgradio. To je definitivno bitan element kvalitete turističke ponude koji će obogatiti destinaciju Opatija, zaključuje gradonačelnik Dujmić.

Atraktivan prostor kupališta proteže se na dvije etaže i obuhvaća gotovo 400 kvadratnih metara, a dodatno će ga  upotpuniti poznata riječka brijačnica Gentlemens Shop, tattoo studio Nero Ink Kristine Šalinović i Enrica Miglioratija te pop-up store poznatog hrvatskog modnog dvojca ELFS čineći tako Angiolinu jedinstvenom destinacijom ne samo za kupanje i zabavu, već i za modu i ljepotu.

Cijelu foto-galeriju Arsen Miletića možete pogledati ovdje.