Povežite se s nama

Sport

Frigan i Hodža pozvani u reprezentaciju Hrvatske (U-21) za nastup na EURO-u

Objavljeno

na
Matija Frigan i Veldin Hodža pozvani su u reprezentaciju Hrvatske do 21 godine za nadolazeće pripreme i nastup na Europskom prvenstvu što će se održati u Rumunjskoj.

Hrvatska nogometna reprezentacija pripremat će se u Medulinu od 6. do 19 lipnja, a na EURO-u se nalazi u skupini s Ukrajinom, Španjolskom i Rumunjskom.

Hrvatska će europsku smotru otvoriti utakmicom protiv Ukrajine (Bukurešt, 21. lipnja, 16 sati), slijedi ogled protiv Španjolske (Bukurešt, 24. lipnja, 21.45 sati), te završni ogled u skupini protiv Rumunjske (Bukurešt, 27. lipnja, 21.45 sati).

Radi se o nepotpunom, preliminarnom popisu igrača za nadolazeći EURO. Dopunjeni popis za pripreme bit će objavljen 4. lipnja, a konačan popis za EP treba biti predan UEFA-i do 14. lipnja.

Uz Matiju i Veldina, pretpozive su dobili Adrian Liber, Niko Galešić, Ivan Smolčić, Antonio Marin i Niko Janković.

Okupljanje reprezentacije zakazano je 6. lipnja u Medulinu.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram