Povežite se s nama

Mozaik

Glazbena večer na Gradini uz Nikolinu Tomljanović – putovanje kroz povijest pop countryja

Objavljeno

naPosjetitelje Ljeta na Gradini u utorak, 20. kolovoza očekuje glazbena večer uz Nikolinu Tomljanović koja je upravo Trsatski kaštel izabrala za svoj prvi samostalni koncert. 

Nikolina glazbenim vodama plovi više od 25 godina, nekad kao članica zbora Putokazi, kao članica grupe E.N.I. te kao samostalna izvođačica od 2014. godine. U prosincu 2018. izdaje svoj album prvijenac „Put po mom“ na kojem surađuje s mnogim autorima poput Mije Dimšić, Uršule Tolj, Marijana Jelenića (Nola), Sandra Bastiančića (En face) te producentima Robertom Funčićem, Vedranom Križanom, Nikšom Bratošem, Matejem Zecom i Nenom Belanom.

Nikolina je odabrala svoj put – pop country, pa su njezine pjesme prepoznatljiva stila. Brojni nastupi uz veći broj pjesama iz samostalne karijere dopunjeni su obradama sličnog prizvuka pa se tako mogu čuti pjesme poput „Jolene“ i „Islands in the stream“ Dolly Parton, zatim „Nothing breaks like a heart“ Miley Cyrus, ali i skladbe drugih glazbenika kao što su Lady Antebellum, Gretchen Wilson, The Eagles… Nikolini se na nastupima često pridružuje Sandro Bastiančić (En face) s kojim ima dva dueta, a na nastupu u okviru Ljeta na Gradini ponovno će zapjevati zajedno. Pozornicu s najljepšim pogledom Nikolina će podijeliti s ostalim članicama grupe E.N.I., a pridružit će im se i Crooks & Straights.

I ovoga puta Nikolina će na Trsatskoj gradini svim posjetiteljima prirediti čarobnu noć u kojoj će putovati glazbenom poviješću pri čemu će se moći čuti neke od najpoznatijih uspješnica s pop country scene, ali i Nikolinine skladbe s albuma prvijenca!

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznica biti 60 kn. Koncert počinje u 21.30 sati, a ulaz za posjetitelje otvara se sat vremena ranije. 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram