Povežite se s nama

Sport

Goda: Sve je napetije, ali idemo utakmicu po utakmicu i uživamo u tome

Objavljeno

na


Naklon Bruna Gode u 84. minuti, nakon kornera Dejana Petrovića, bio je točka na “i” sjajne riječke večeri u Puli i okidač za slavlje s navijačima koje je potrajalo i tridesetak minuta nakon utakmice. Oni glavni akteri su već bili u svlačionici, a igrači koji su odrađivali kompenzacijski trening, ozdravljali navijačima koji su njihovo trčanje pozdravljali ovacijama.

– Važna tri boda! Jako teška utakmica s dosta prekršaja, puno agresije… Prvo poluvrijeme je bilo malo slabije s naše strane, ali uspjeli smo postići pogodak. Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo izaći još jače i još bolje, a kada smo postigli drugi pogodak bilo je sve gotovo, rekao je Bruno Goda.

Prvenstvo se bliži kraju, sve je manje utakmica u prvenstvenom kalendaru, a Rijeka nošena navijačkom podrškom već gleda prema idućem kolu i srazu s Goricom.

– Bit će jako teška utakmica i protiv Gorice, ali drago nam je što igramo kući, pred našim navijačima, to će nam sigurno dati dodatni motiv i dodatnu snagu. Sve manje utakmica je do kraja, sve je napetije, ali idemo utakmicu po utakmicu i uživamo u tome. Hvala navijačima i na podršci, svaka im čast i veliko hvala za Pulu i za dosadašnji dio sezone, zaključio je Bruno Goda.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže