Povežite se s nama

Vijesti

GP Krk donirao KBC-u Rijeka pet monitora vrijednih 155 tisuća kuna

Objavljeno

na
Danas je u Dječjoj bolnici na Kantridi održana svečana primopredaja pet monitora s odgovarajućom opremom za kontinuirano praćenje vitalnih funkcija. Donaciju u vrijednosti od 155 tisuća kuna osigurala je tvrtka GP Krk, a novi će uređaji u visokoj mjeri unaprijediti uvjete liječenja najosjetljivije skupine bolesnika. Vrijedna oprema namijenjena zavodima Klinike za pedijatriju omogućit će kontinuirano praćenje EKG-a, respiracijskih pokreta, saturacije kisikom, temperature, arterijskoga tlaka i drugih parametara.

U ime tvrtke GP Krk monitore su uručili predsjednik Uprave Sanjin Purić i predsjednik Nadzornog odbora Josip Gršković, a na značajnoj donaciji zahvalili su ravnatelj KBC-a Rijeka Alen Ružić, predstojnica Klinike za pedijatriju Jelena Roganović i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić.

“Koristim priliku zahvaliti tvrtki GP Krk koja je u ovom razdoblju obilježila 65 godina od osnutka, a u tradiciji djelovanja kontinuirano iskazuje društvenu odgovornost te ovo nije njihova prva donacija riječkoj bolnici, rekao je ravnatelj Alen Ružić.

Razmišljajući na koji način ćemo obilježiti važan jubilej tvrtke, odlučili smo se na ovu donaciju koja će unaprijediti uvjete liječenja djece i biti pomoć u radu medicinskom osoblju”, istaknuo je Sanjin Purić.

Današnji je GP Krk osnovan 1956. godine kao mala zanatska tvrtka iz koje je nakon šest desetljeća razvoja stvorena građevinska firma koja je svim svojim kompetencijama spremna preuzeti i najodgovornije graditeljske poslove. Gotovo da nema nove ili rekonstruirane ceste u krugu od stotinjak kilometara oko Rijeke koja nije djelo graditelja GP-a Krk. Tu su i nebrojeni kilometri vodovoda, kanalizacija, plinovoda, pročistači i pumpne stanice, luke i pristaništa, a uključivši visokogradnju, jasno je da su krčki graditelji ostavili neizbrisiv trag u novijoj povijesti Rijeke i šire regije, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže