Povežite se s nama

Vijesti

Građani neće plaćati popravak Koblerovog trga

Objavljeno

na
Ljutnja građana Rijeke zbog propusta kod obnove Koblerovog trga jer je prva kiša napravila poplavu kod prolaza koji ga spaja s Korzom je sasvim opravdana i razumljiva.

Ne samo što su se radovi oduljili više od pola godine od prvotnog planiranog roka završetka, nego se pokazalo i da je došlo do velikog propusta te ne postoji odvodnja u donjem dijelu trga.

Mnogi su se pobunili jer su vjerovali da će popravak morati plaćati upravo oni, odnosno da će biti trošak pokriven iz gradskog proračuna, pa smo kontaktirali Grad Rijeku kako bismo provjerili što planiraju poduzeti u ovom slučaju.

“Trenutno smo u kontaktu s izvođačem radova radi utvrđivanja stvarnog razloga zadržavanja vode na popločenom dijelu javne površine. Bez obzira na uzrok, svakako treba naglasiti da su radovi još uvijek u tijeku što znači da još nije napravljen tehnički pregled niti je izdana uporabna dozvola pa je potpuno jasno da navedeni propust mora sanirati izvođač, u hitnom roku i to na vlastiti trošak”, poručili su iz Odjela za komunalni sustav Grada Rijeke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže