Povežite se s nama

Mozaik

Gradina bila premala kako bi primila sve koji su htjeli na veliki party

Objavljeno

na

Foto: Ivor Mažar


BSH Trsat Castle I Adria Sunset Session naziv je koncepta koji je jučer gostovao na Trsatskoj gradini i rasprodao sve ulaznice zbog čega se okupio uistinu velik broj zaljubljenika u elektroničku glazbu. Povijesne zidine Trsatskog kaštela odjekivale su izvrsnim ritmovima za koje se pobrinulo nekoliko renomiranih DJ-eva: Yakka, PEZNT, Tom Bug, Life4Funk, Aldo Morro i Pablo Panda.

Nakon atraktivnih zagrebačkih lokacija, party revolucija preselila se u Rijeku i zagospodarila Trsatskim kaštelom, a mnogobrojni posjetitelji plesali su u ritmovima housea. Ovaj jedinstveni koncept dnevne party zabave okićen je nagradom Ambasador za najbolji koncept godine, a sudeći po jučerašnjoj atmosferi, BSH events dokazano ima svoju publiku i u Rijeci!

Zidine u kojima se inače sakriva šapat stoljeća, ovoga su puta ugostile dinamičnu atmosferu uz party ritmove, a Ljeto na Gradini ugostio je event koji je po mjeri svima onima koji su željni dobre zabave.

Na Trsatskoj gradini će se u utorak, 24. srpnja u sklopu Ljeta na Gradini održati manifestacija “4000 svijeća na Gradini” koja će Trsatski kaštel oplemeniti plamenovima svijeća. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram