Povežite se s nama

Vijesti

Gradski prostor na natječaju bio samo za Max Maru, evo što su nam o tome rekli iz Grada Rijeke

Objavljeno

na
Grad Rijeka na svom posljednjem javnom natječaju za davanje u zakup poslovnih prostora već svojim prvim prostorom privukao je prilično veliku pažnju javnosti, a uskoro su se društvenim mrežama počeli širiti komentari kako je moguće da je za prostor na adresi Korzo 40C moguća jedino prodaja branda Max Mara.

Radi se o poslovnom prostoru površine 101 m2, a početna cijena iznosi 2.424 eura mjesečno bez PDV-a.

Pitali smo Grad Rijeku zbog čega je toliko ograničen natječaj te su istaknuli da je u pitanju greška.

“Prije svega, ispričavamo se i zahvaljujemo građanima i medijima koji su nam skrenuli pozornost na nenamjerni previd, a  koji se dogodio jer je za šifru djelatnosti koja se navodi u natječaju slučajno doslovno preuzeta cijela formulacija iz prethodnog Ugovora o zakupu za taj prostor na adresi Korzo 40C, odnosno preuzeta je šifra djelatnosti koju je, kao ugovorenu djelatnost, u prostoru obavljao zakupnik trgovačko društvo AMEC RIJEKATEKSTIL d.o.o

Ispravak nehotice unesene šifre djelatnosti ima određenu pravnu proceduru koja će biti će dovršena odmah i vidljiva na web stranici Grada Rijeke. Također, kako bi se svim potencijalnim zainteresiranim zakupnicima izašlo ususret, cjelokupni Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora s ispravljenom šifrom djelatnosti za prostor na adresi Korzo 40C produžit će se za tjedan dana. Još jednom zahvaljujemo svima koji su nam na vrijeme skrenuli pozornost na previd”, otkrili su iz Grada Rijeke za Fiuman.

Nedugo nakon upita natječaj je bio izmijenjen te je sada spomenuti poslovni prostor namijenjen za “renomirane brendove”, a rok za prijavu produljen. Ostaje ipak dvojbeno kako službeno odrediti koji brend je renomiran, a koji ipak ne spada u tu kategoriju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram