Povežite se s nama

Trg ispred opatijskog hotela Royal i ovog će ljeta biti poprište održavanja iznimno zanimljive zabave. Cilj je “Great Gatsby Night” partyja oživiti jedinstveni ugođaj glamura i zabave popraćene detaljima iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća.

Dovoljna je samo jedna vožnja oltimerom, nekoliko nota izvrsnih BIG BANDA, JAZZ TRIA i DJ-a, pogled na luku i svjetlucavi grad u daljini, zanosne plesačice u charleston kostimima, smokinzi, perlice, kristali i perje – sve će vas to odvesti u vrijeme zabava kakvim nikada prisustvovali niste i u ritmu glazbe Vam poručiti kako malo zabave nikoga ubilo nije.

Svojim dolaskom počastiti će nas i neka poznata lica kao što su Charlie Chaplin, Al Capone, Albert Einstein te neizostavni Gatsby!

Za sve velike ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta!

Sve je dopušteno, prilagodite se stilu dvadesetih elegantnim smokingom ili senzualnom odjećom poput čipkaste haljinice!

Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajate pjenušac i uživajte, zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona, poručuju organizatori u najavi svoje zabave koja će se održati 01. srpnja s početkom u 21 sat.