Povežite se s nama

Sport

Grin Asian Cuisine NOY pobjednik je 11. izdanja Liburnija Futsal Cupa

Objavljeno

na
Grin Asian Cuisine NOY pobjednik je 11. izdanja turnira Liburnija Futsal Cup u Opatiji. Puljani su odličnim nastupima zasluženo osvojili turnir te kući odnijeli pehar namijenjen pobjedniku te glavnu nagradu u iznosu od 10 tisuća kuna. Uenergičnom finalu, ekipa Grina je rezultatom 3-1 pobijedila svoje sugrađane iz MNE Veruda Konoba Danijela  predvođene izvrsnim Elvirom Husarićem. Za Grin su zabijali Prelčec, Siljan i Jelenić, dok je za Verudu zabio Miškulin.

U utakmici za treće mjesto crikvenička ekipa Pero strujapreokretom je pobijedila riječku ekipu Desetke rezultatom 4-3. Nagrade za najbolje individualce otišle su također u Pulu. Najboljim igračem turnira proglašen je Elvir Husarić, dok je njegov kolega vratar Florijan Cindrić proglašen najboljim golmanom turnira. Najbolji strijelac turnira s 8 postignutih golova je Frane Jelenić iz pobjedničke ekipa Grina. U prvu pretorku još su ušli Antonio Siljan iz ekipe Grina i Josip Zdrilić iz trećeplasirane ekipe Pero struja.

Usprkos epidemiološkim problemima, organizacija je i ove godine bila na visokom nivou te su na turniru sudjelovale sve najbolje malonogometne družine iz naše regije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram