Povežite se s nama

Vijesti

Grobničkim dondolašima vraćena donacija od 53 tisuće kuna za liječenje Maura

Objavljeno

naGrobnički dondolaši nedavno su organizirali humanitarnu prodaju svog kalendara kako bi pomogli financiranje liječenja malog Maura Baraka, ali sada nakon sudske presude ta novčana pomoć im više nije potrebna te im je novac koji su uplatili vraćen.

“Danas smo uplatili povrat humanitarnih sredstava u iznosu od 53.824,56 kuna Udruzi Grobnički dondolaši odnosno cjelokupni iznos koji nam je po sudskoj presudi platio HZZO za operaciju koju su nam prvotno kroz humanitarnu akciju prodajom kalendara uplatili Grobnički dondolaši.
Ovo je divna prilika da još jednom zahvalimo ponajprije svim Grobničkim dondolašima na izuzetnom trudu, uloženom vremenu i ogromnoj želji da reagiraju i pomognu našem Mauru. Hvala svima koji ste kupili kalendar i omogućili Mauru da ode na operaciju čije je troškove tada HZZO odbio snositi.
Nama je čast biti kotačić koji će na ovaj način humanitarnu pomoć zakotrljati dalje i da će ovi novci u skladu sa svim humanitarnim aktima i nadležnim osobama biti uplaćeni nekome kome su potrebni jednako kao što su i našem Mauru tada bili.
Svima vama neka se srca još jednom ugriju jer ste svi vi dio ovog predivnog humanitarnog djelovanja koje nekome neopisivo mnogo znači.
Za kraj i kao najveću zahvalu želim vam napisati da je Mauro jako dobro i uživa u jednom mirnijem razdoblju bez operacija i bolnica”, poručili su iz obitelji Barak.
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram