Povežite se s nama

Mozaik

Grše na Instagramu istaknuo “ogromnu ljubav za Rijeku”

Objavljeno

na

FOTO: YouTube BlockstarPopularni triljski reper Grše u petak je svojim nastupom “zapalio” Gat Karoline Riječke. Mnogobrojna publika uživala je u brojnim hitovima popularnog repera koji na YouTubeu i streaming platformama dosežu višemilijunske preglede.

Nakon koncerta, Grše je na svoj Instagram postavio objavu u kojoj izražava “ogromnu ljubav za Rijeku”, a da je ona obostrana pokazala je publika koja je s njim pjevala, odnosno repala svaku pjesmu.

Grše je trenutno najpopularniji reper u Hrvatskoj i među najpopularnijim reperima na području Balkana. Njegov uspjeh raste iz godine u godinu, a ovih je dana prešao i brojku od 300 tisuća slušatelja mjesečno na Spotifyju, što ga stavlja u sam vrh balkanske glazbene scene.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže