Povežite se s nama

Sport

Gvardiol stigao u Rijeku: Guardiola me u Cityju mnogo naučio već u prvih tjedan dana

Objavljeno

na

Foto: Drago Sopta/HNSNajskuplji branič svijeta, Joško Gvardiol, odgovarao je na pitanja predstavnika medija uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Latvije u Rijeci.

Prvo okupljanje nakon transfera u City

“Osjećaj je isti, a velika je čast raditi s Guardiolom. Rano je pričati o tome, ali mnogo me naučio već u prvih tjedan dana. Velika je privilegija biti član hrvatske reprezentacije i uvijek pun energije dolazim na okupljanje. Sretan sam što sam natrag među Vatrenima i radujem se novim izazovima. Drago mi je vidjeti suigrače u novim transferima, posebno sam sretan zbog Majera jer vjerujem da će u Njemačkoj pokazati svoje kvalitete. Meni je uvijek bio san zaigrati u Premiershipu i vjerovao sam da je sada prava prilika. Mateo je uz mene i time će mi biti lakše. Osim toga, igra loptom je ključ u Cityju, a vrhunski suigrači olakšavaju mi posao na terenu”

Povratak u hrvatski dres

“Već sam nekoliko puta izostao s reprezentativnih akcija i bio sam žalostan zbog toga, no morao sam se umjesto završnice Lige nacija odlučiti za operaciju. Sve je dobro prošlo i gladan sam uspjeha u hrvatskom dresu”

Slijede Latvija i Armenija

“Moramo ući maksimalno ozbiljno u te utakmice. Znamo svoje kvalitete i moramo ubilježiti obje pobjede”

 

Lovro Majer stigao je na reprezentativno okupljanje kao novi igrač njemačkog Wolfsburga, gdje će raditi pod vodstvom Nike Kovača.

Iz Rennesa u Wolfsburg

“Projekt je dobar i smatrao sam da je vrijeme za novi iskorak. Dobro je krenulo i smatram da će biti još bolje, više sam nego zadovoljan. O Niki Kovaču mogu reći sve najbolje i jedan je od glavnih razloga zašto sam došao tamo. Veselim se raditi s njime, to će me samo podići na još višu razinu”

Brojni transferi Vatrenih

“Mnogi su promijenili klubove, a svakome od nas je najvažnije igrati, imati zadovoljavajuću minutažu, pogotovo kako bismo u reprezentaciju došli u dobroj formi i mogli se izboriti za mjesto. Vjerujem da ćemo svi imati odlične klupske sezone”

Latvija u Rijeci

“Neće biti lako protiv Latvije, nitko više nije lak suparnik. Ja sam spreman za sve izbornikove opcije, i smatram da mogu pomoći. Moramo biti ozbiljni i ne smijemo podcijeniti Latviju. Trebamo obje pobjede kako bismo bili u dobroj situaciji za plasman na EP”

Street football u Zagrebu

“Drago mi je da nas je došlo gledati toliko obitelji i djece. Svi smo nekad bili djeca i sanjali postati reprezentativci, takvi događaji su važni, kako bismo zajedno nastavili ostvarivati velike rezultate”

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže