Povežite se s nama

Mozaik

HBC ponovno u Rijeci s Indiba Edna aparatom koji uklanja višak sala, podbradak, podočnjake…

Objavljeno

na


Health and Beauty centar je estetsko rehabilitacijski centar koji jedini u Hrvatskoj ima aparat Indiba Edna. To je aparat koji frekvencijom od 448 kHz mijenja staničnu strukturu i na taj način uklanja masnoće, celulit, podbradak, bore, podočnjake… Pomlađuje i zateže kožu.

Uz to ima i jako pozitivno djelovanje na smanjivanje bolova, upala, oteklina, hematoma, edema. Svi tretmani su bezbolni, a rezultat se vidi već nakon prvog tretmana. Health and Beauty Centar je zbog jako velikog interesa na gostovanju u Rijeci dva dana svakog tjedna.

Više o njima možete saznati na web stranici, Instagramu i Facebooku. Za rezervaciju termina ili dodatne informacije možete kontaktirati HBC na broj mobitela 095 370 2034.

Prije ili poslije tretmana

Prije ili poslije tretmana

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram