Povežite se s nama

Nakon što je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel pozvao gradske vijećnike da sami sebe raspuste i izađu na nove izbore, prvi su reagirali riječki HDZ-ovci. Gradonačelnika su pozvali da ponudi ostavku i izađe na izbore, javlja Radio Rijeka.

Ocijenivši da je riječ o nečuvenom kukavičluku čovjeka koji bahato svoju lošu politiku vođenja grada prebacuje na vijećnike koji su na tom poslu tek deset mjeseci, pozvali su ga neka on ponovo izađe pred birače.

Prozvali su ga zbog toga što proračunski manjak pokušava prebaciti na teret građana i što ne zna surađivati s ljudima koji misle drukčije ili se ne slažu potpuno s njime.

“Nevjerovatna je količina političkog kukavičluka što ga je pokazao gradonačelnik Vojko Obersnel zazivajući nove izbore samo za Gradsko vijeće u kojem SDP-ova koalicija više nema većinu. Da je gospodin Obersnel uistinu spreman na nove izbore, onda bi ponudio i svoju ostavku te izašao na izbore za gradonačelnika te provjerio koliko on osobno još uvijek uživa povjerenje građana. Izazivam gospodina Obersnela: budite frajer, ponudite ostavku, pa će HDZ podržati inicijativu za samoraspuštanje Gradskoga vijeća”, poručuje vijećnica HDZ-a Ivona Milinović.