Povežite se s nama

Sport

HNK Rijeka posjetio Dječju bolnicu Kantrida uz 30-ak darova za djecu i djelatnike

Objavljeno

na
Hrvatski nogometni klub Rijeka već tradicionalno je u prosincu, uoči božićno-novogodišnjih praznika, posjetio Dječju bolnica Kantrida.

Riječku delegaciju predvodio je predsjednik Damir Mišković uz suprugu Snježanu, te kapetan Nediljko Labrović,  suigrači Martin Zlomislić, Veldin Hodža, Toni Fruk, Stjepan Radeljić i sportski direktor Darko Raić Sudar. Zbog epidemiološke mjere zabrane posjeta korisnicima našu delegaciju dočekale su predstojnica Iva Bilić Čače i glavna sestra Danijela Višnjić.

Najmlađi su tako samo kroz prozor pozdravili naše prvotimce, ali i to je bilo dovoljno za osmijeh koji su naši igrači izmamili mališanima na lice.

HNK Rijeka naravno nije došao praznih ruku, uz tridesetak darova za djecu i osoblje bolnice, šalove, privjeske, kalendare, bilježnice i mnoge druge prigodne darove, uz naravno ono najvažanije: željama za brz oporavak naših mališana i puno zdravlja u 2024. godini.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže