Povežite se s nama

Ono što ljeto nudi ljubiteljima glazbe su mnogi festivali i događanja uz more, na otvorenom, tijekom toplih noći i vrućih dana, pa se tako plesni podiji sele što bliže plažama. Još bolje, neki su i plutajući, kao što je to, prvi po redu, „Horizon“, jednodnevni festival elektronske glazbe koji se održava na brodu.

4f48333b-68b7-483b-bfb9-34491208abd5

„Horizon“ je osmišljen kao malo glazbeno krstarenje, uz kvalitetne izvođače, druženje i dobru zabavu dok se brod polako zavlači u osamljene, divlje uvale otoka Cresa i Krka. „Na području Kvarnera već su se održavale razne zabave na brodovima, ali ovakav party u obliku izleta ipak je nešto novo, te „Horizon“ nudi posebno glazbeno iskustvo“, kažu organizatori.

13419041_1168948036470466_3648403599699708440_n

Nema sumnje kako će toga dana, 25. lipnja, Kvarnerskim zaljevom ploviti odličan zvuk elektronske glazbe jer su glavni headlineri Marko Nastić, jedno od najprepoznatljivijih imena techno scene ovog područja, te Ivan Mastermix koji je u samom vrhu hrvatske underground house scene već više od 25 godina. Obojica se mogu pohvaliti zavidnom karijerom. Marko Nastić jedna je od najvećih DJ zvijezda ovih prostora, nastupao je u najboljim klubovima Europe, pa sve do Brazila i New Yorka uz bok najvećim svjetskim imenima kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Adam Beyer, Umek i mnogi drugi. Ivan Mastermix se također može pohvaliti mnogobrojnim suradnjama s velikanima house glazbe kao što su Marshall Jefferson, Erick Morillo, Frankie Knuckles, Mousse-T, Roger Sanchez i dr., a rasplesao je i publiku najpoznatijih svjetskih klubova i festivala pa mu tako nisu promakli nastupi na Ibizi, Ministry of Sound (London), Love Parade, Exit i sl. Uz dvojicu velikana, nastupit će i ostala poznata imena domaćoj publici; Claus Cottini, Life4Funk, Igorritza, Daniel Jay i JKBC.

Ovaj jedinstveni jednodnevni festival obuhvaća 12 sati glazbene plovidbe, a nakon toga zabava se seli na afterparty u poznati riječki klub „Crkva“ do ranih jutarnjih sati. Ulaz je ograničen, a ulaznice po cijeni od 150,00 kn (350,00 kn VIP ulaznica) od ovog tjedna su u prodaji, a mogu se kupiti u Rijeci u klubu „Crkva“, klubu „Tunel“ te lounge baru „Monokini“ u Opatiji). Uz svaku ulaznicu osigurano je piće dobrodošlice i ulaz u klub „Crkva“ na afterparty. Na brod se možete ukrcati u Crikvenici (10.30 h), u Rijeci (13.00 h) te u Opatiji u 14.30 h.