Povežite se s nama

Vijesti

Hotel i Vila Ambasador sada će biti spojeni, a evo kako će izgledati nakon obnove

Objavljeno

naLiburnia Riviera Hoteli prošlog mjeseca započeli su sa svojom velikom investicijom potpune obnove jednog od svojih najboljih hotela. Ambasadoru je, naime, prijetio gubitak pet zvjezdica, a kako se to ne bi dogodilo uprava se odlučilo na značajno ulaganje te će potpuno obnovljeni hotel biti otvoren u lipnju 2019. godine.

“Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive Remisens Premium Hotel Ambasador kao nikad do sad. Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorno spa iskustvo.

S ponosom najavljujemo da će od sada Hotel Ambasador i Vila Ambasador biti spojeni u jedan objekt, čime smo izravno odgovorili na zahtjeve tržišta. Spajanjem romantične i privatne atmosfere Vile Ambasador sa zadivljujućim ambijentom Hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznolikije usluge i sadržaje”, poručuju iz LRH-a te otkrivaju i kako će ubuduće izgledati hotel.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram