Povežite se s nama


Humanitarna udruga “Riječko srce”, koja je nedavno obilježila prvu godišnjicu svog djelovanja pod tim nazivom, neumorno nastavlja s brojnim akcijama u kojima imaju za cilj pomoći raznim ugroženim skupinama našeg društva.

Njihova humanitarna akcija za hospicij u Rijeci traje već određeno vrijeme, prikupljali su i pomoć u ZTC-u tijekom njihove proslave pete godišnjice od otvaranja, a sad su najavili i koncert koji će se održati za nešto malo manje od mjesec dana u HNK-u Ivana pl. Zajca.

Nastupit će brojna poznata imena glazbene scene Kvarnera: Antonio Krištofić, Damir Kedžo, Duško Jeličić, Francesco Squarcia, Joso Butorac, Mario Lipovšek, , Mirjana Bobuš, Vivien Galetta, Voljen Grbac te klape Kastav, Nevera i Reful. Klavirsku pratnju pružat će Vladimir Babin, gitarističku Natko Štiglić, a sve će voditi Ivana Bilen i Neno Pavinčić.

Koncert će 12. listopada 2017. godine započeti u 20:30 sati, a ulaznice će biti u prodaji po sljedećim cijenama: mezanin 120 kn, parter 100 kn, loža 90 kn, balkon 80 kn. Od 1. listopada moći se kupiti u TIC-u na Korzu, ali i prije toga preko udruge “Riječko srce”.