Povežite se s nama

Mozaik

Humanitarni štand za riječki hospicij cijelog tjedna na Korzu

Objavljeno

na

Foto: ArhivaNa Trgu 128. brigade HV na riječkom Korzu od ponedjeljka 27. studenog do nedjelje 3. prosinca te od 11. do 17. prosinca, u vremenu od 9 do 19 sati bit će otvoren štand na kojemu će građanima biti ponuđene rukotvorine volontera hospicija, kao i one koje su izradila djeca Katoličke osnovne škole „Josip Pavlišić“, djeca i roditelji DV „Kvarner“.

U akciju su se uključile učenice Ženskog učeničkog doma “Marija Krucifiksa Kozulić” koje su sa sestrama Družbe Presvetog Srca Isusova zasadile božićnu pšenicu i pripremile za ovaj štand. Sav prikupljeni prihod namijenjen je radu hospicija te ovisno o iznosu prikupljenih novaca, kupovini nužnih sredstava: medicinski krevet, perilica ili sušilica rublja.

Štand u navedenom vremenu hospiciju je ustupio Grad Rijeka. Iz hospicija zahvaljuju na dosadašnjem dobročinstvu građana i svima koji podržavaju rad ove karitativno-zdravstvene ustanove.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže