Povežite se s nama

Sport

Ilić i Kujundžić odradili sparing

Objavljeno

na
Članovi borilačkih klubova Dynamite i Opatija Fight Club u subotu navečer su odradili zajednički trening na kojem je fokus bio na tehničko-taktičkim sparinzima između boraca spomenutih klubova.

Vjerojatno je najzanimljiviji bio sparing između dva trenutno najbolja i najeksponiranija riječka borca, a radi se o teškašima Dorijanu Iliću i Mladenu Kujundžiću koji su odsparirali nekoliko rundi po K1 pravilima.

Novozapočeta suradnja između OFC-a i Dynamitea definitivno može biti od velike koristi za sve njihove članove, a u ovim sparinzima osim Ilića i Kujundžića sudjelovali su još Amer Smailbegović, Mladen Kranjčec, Lovro Brčić, Hrvoje Grivičić, Jurica Škarica, Ivan Veljović i Nikola Kero.

“Drago mi je da je započela suradnja između OFC-a i Dynamitea. Sigurno će takvih sparinga u budućnosti biti i više jer je to svima nama u interesu kako bi borci što spremniji ulazili u mečeve”, rekao nam je kratko Mladen Kujundžić nakon odrađenog treninga, a odmah su dogovorena i dva nova zajednička treninga već za sljedeći tjedan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže