Povežite se s nama

Sport

Ilić i Kujundžić odradili sparing

Objavljeno

na
Članovi borilačkih klubova Dynamite i Opatija Fight Club u subotu navečer su odradili zajednički trening na kojem je fokus bio na tehničko-taktičkim sparinzima između boraca spomenutih klubova.

Vjerojatno je najzanimljiviji bio sparing između dva trenutno najbolja i najeksponiranija riječka borca, a radi se o teškašima Dorijanu Iliću i Mladenu Kujundžiću koji su odsparirali nekoliko rundi po K1 pravilima.

Novozapočeta suradnja između OFC-a i Dynamitea definitivno može biti od velike koristi za sve njihove članove, a u ovim sparinzima osim Ilića i Kujundžića sudjelovali su još Amer Smailbegović, Mladen Kranjčec, Lovro Brčić, Hrvoje Grivičić, Jurica Škarica, Ivan Veljović i Nikola Kero.

“Drago mi je da je započela suradnja između OFC-a i Dynamitea. Sigurno će takvih sparinga u budućnosti biti i više jer je to svima nama u interesu kako bi borci što spremniji ulazili u mečeve”, rekao nam je kratko Mladen Kujundžić nakon odrađenog treninga, a odmah su dogovorena i dva nova zajednička treninga već za sljedeći tjedan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže