Povežite se s nama

Mozaik

Iluzionist Andrej Škedel u nedjelju se bori za titulu pobjednika Supertalenta

Objavljeno

naPredvidio je loto brojeve, uspio pobjeći iz vodenog tanka okovan lancima zavezan u vreći, oborio svjetski rekord u Houdinijevom bijegu iz blindiranog sanduka – trik koji se već 100 godina smatra prestižem u svijetu iluzije, oslobodio se iz luđačke košulje viseći na zapaljenom užetu s robne kuće… Danas iza njega stoji gotovo 4.000 nastupa, 20 godina rada i neke od najopasnijih iluzija na svijetu. Izvodeći trikove koji nikad nisu izvedeni na ovim prostorima, Andrej Škedel pomaknuo je granice ljudske percepcije, magije, trikova i iluzije, navodi se u priopćenju koje prenosimo.

Ugledavši se na slavnog iluzionista Harryja Houdinija, odlučio se proslaviti bjegovima iz nemogućih i opasnih situacija pa je oborio svjetski rekord u Houdinijevoj metamorfozi. Okovan lancima i zavezan u vreći, izašao je iz sanduka za manje od sekunde. Bijeg iz vodenog tanka jedan je od najopasnijih trikova na svijetu koji još nikad nije izveden na ovim prostorima. Andrej je ušao okovan lancima u vodeni tank od 400 litara i oslobodio se. U performansima koje izvodi, on je hrvatski iluzionist koji uspijeva u zaista nesvakidašnjim pothvatima. Je li moguće predvidjeti loto brojeve? Andrej je uspio pogoditi brojeve koji su izvučeni u 36. kolu lota 7/39.

Njegov posljednji trik osigurao mu je nastup u finalu hrvatskog Supertalenta, a iluzije koje je tamo izveo u dva nastupa imaju više od 1.5 milijuna pregleda na YouTubeu.

On je novi tip zvijezde koju Hrvatska i ovi prostori do sada nisu imali. Kako to može utjecati na Hrvatsku, kao malu zemlju velikih talenata? Je li on put u novi segment Hrvatske kao destinacije magije i iluzije? Možda Andrej Škedel nekim trikom ostane i prosperira u Hrvatskoj, ako opet ne izvede neki bijeg. Nadamo se da neće biti kao Houdinijev, pa da još jedan svjetski talent pobjegne za manje od minute.

Prema komentarima i reakcijama publike Andrej se smatra jednim od favorita Supertalenta. No, kako to već biva, bit će mu potreban dobar trik i svaki glas – da miljenik nacije pobijedi. Ukoliko želite podržati ovaj talent svjetske razine i dati svoj glas za Andreja, da odnese zasluženu pobjedu, pratite finale Supertalenta u nedjelju 16. prosinca i sanajte kako glasovati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram