Povežite se s nama

Crna kronika

Indijac poginuo u prometnoj nesreći u Čavlima

Objavljeno

na
U prometnoj nesreći u Čavlima u nedjelju, 45 minuta nakon ponoći, smrtno je stradao 32-godišnji državljanin Indije, potvrdila je primorsko-goranska policija.

32-godišnji Indijac upravljao je automobilom riječkih registracijskih oznaka cestom između Čavala i Kukuljanova, udario u ivičnjak s desne strane ceste, odbio se, automobil se okrenuo za 180 stupnjeva te je potom udario u zadnji dio priključnog vozila parkiranog s lijeve strane kolnika, izvijestila je policija.

Vozač je umro na mjestu nesreće.

Ovo je treća nesreća s poginulom osobom na području Primorsko-goranske županije u svega nekoliko dana. U četvrtak navečer je na Krku smrtno nastradao 42-godišnji motociklist, državljanin Sjeverne Makedonije, a u subotu 66-godišnjakinja u Brod Moravicama.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže