Povežite se s nama

Vijesti

Infobip donirao 30.000 kuna KBC-u na Kantridi i zajednici

Objavljeno

na


Infobipov ured u Rijeci okupio je preko 50 razvojnih programera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30.000 kn donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka i Dječjoj bolnici Kantrida.

U uredu u Rijeci radi četrdesetak stručnjaka i velika im je želja bila da timovi rješavanjem zagonetki pridonesu razvoju lokalne zajednice pa su tako svi sudionici kodiranjem „otključavali“ iznose koji su na kraju igre donirani potrebitima.

Upravo su inženjeri pokretačka snaga Infobipa što se odražava i u postavljenoj strategiji kompanije – postati Centar izvrsnosti inženjerstva koji, uz najmoderniju tehnologiju i agilne metode rada, okuplja najbolje softverske inženjere u stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja na regionalnoj i globalnoj razini. Infobip je jedna od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj, a krenuo je kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri.

U ime projekta „Moje mjesto pod suncem“ osmišljenog kako bi djeci lošijeg socio-ekonomskog položaja osigurao poticajno okruženje, donaciju je preuzela Sandra Grozdanov iz Centra za kulturu dijaloga.  Ispred udruge DIRA Rijeka koja promiče, razvija i unapređuje rad s djecom s teškoćama u razvoju donaciju su preuzele Nikolina Plejić, Maša Čiča i Maja Ivić dok je pročelnica Odjela dječje i muskuloskeletne radiologije, dr. sc. Danijela Veljković Vujaklija preuzela donaciju u ime Dječje bolnice Kantrida.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram