Povežite se s nama

Vijesti

Interaktivnim tematskim kvizom započinje kampanja o Savjetu mladih Općine Viškovo

Objavljeno

na
“Savjet mladih, ča’j to i ča će to mane?” pitaju se zasigurno brojni mladi s Viškova, pa i šire. Ovaj petak s njima i za njih odgovaramo na ta i slična pitanja te krećemo u potragu za idealnim kandidatima za članove novog saziva Savjeta mladih Općine Viškovo.

Po usvajanju općinskog Programa za mlade 2024.-2026., objavljen je i Javni poziv za novi saziv Savjeta mladih koji je otvoren do 8. siječnja 2024. godine. Stoga Općina Viškovo u suradnji s Udrugom Žmergo pod motom “Pusti glas za mlade s Viškova” organizira interaktivni kviz za mlade koji tematizira savjete mladih, a koji će se se održati u petak, 22.12.2023. godine s početkom u 11.00 sati na platou ispred Doma hrvatskih branitelja.

Ovom prilikom upućuje se pozivnica mladima u dobi od 15 do 30 s područja općine Viškovo da se uključe u zanimljiv kviz kroz koji će se informirati o savjetima mladih, aktivnom javnom pozivu za isticanje kandidature za članove Savjeta mladih Općine Viškovo te čak i predložiti idealne kandidate za članove novog saziva kao i ideje za aktivnosti, projekte i akcije mladih.

Također, naučit će kako kroz Savjet mladih mogu oblikovati svoju zajednicu i sudjelovati u donošenju odluka koje se tiču svih mladih te se uključiti u javni život Općine i učiniti pozitivne promjene za bolji život svojih mladih sugrađana.

Najuspješnije sudionike očekuju prigodne nagrade kao i fotkanje sa zero waste tematskim foto okvirom.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže